کفسازی در استان آذربایجان شرقی

متن زیر به ارائه اطلاعاتی در خصوص کفسازی در استان آذربایجان شرقی با بتن اختصاص دارد. اگر قصد دارید با مشخصات کف های بتنی آشنا شوید شما را به مطالعه این مقاله دعوت می کنیم.

امروزه کفسازی با روش ها و مصالح متنوعی انجام می گیرد. نوع مصالح به مواردی از جمله شرایط اقلیمی، مرطوب یا خشک بودن فضا، بودجه و …. بستگی دارد.

از مصالحی که در حال حاضر برای کفسازی متداول هستند می توان به سرامیک، بتن، سنگ، کاشی، پارکت و … اشاره نمود اما آنچه که در این بخش مورد نظر و مورد بحث ماست کفسازی بتنی در استان آذربایجان شرقی است.

کفسازی در استان آذربایجان شرقی
کفسازی در استان آذربایجان شرقی

کفسازی چیست؟

اگر ساختمان ها را در حال ساخت کف یا سقف دیده باشید می دانید که کف لایه های مختلفی دارد. به عنوان مثال بعد از اجرای فونداسیون لایه ای ملات می ریزند بعد سیستم های تاسیساتی را عبور می دهند سپس دوباره لایه ای از مصالح سبک، لوله ها و سیستم های تاسیساتی را پوشش دهی می کند.

اما این کف هنوز قابل استفاده نیست چرا که زندگی و کار روی کف خاکی غیر ممکن است پس با ملات و سپس مصالح کفسازی مانند بتن، سرامیک و … آن را قابل استفاده می کنند. به این فعالیت ها که کف را برای بهره برداری آماده می کند، کفسازی می گویند.

کفسازی در استان آذربایجان شرقی هم مانند سایر نقاط ویژگی های خاص خود را دارد. پیش از اجرای کف باید آب و هوا، میزان یخ زدگی خاک و مسائلی از این دست در نظر گرفته شود تا کف با کیفیت مناسبی اجرا گردد.

 

کف بتنی چه مشخصاتی دارد؟

همان طور که در بخش قبل گفتیم هر ماده ای که در کفسازی به کار می رود یک سری خصوصیات و ویژگی ها دارد. در این قسمت به ویژگی های کفسازی در استان آذربایجان شرقی با بتن خواهیم پرداخت.

اولین خصوصیاتی از بتن کف انتظار می رود، استحکام و پایداری آن است. یا به عبارت دیگر می توان گفت در مواقعی که کفسازی در استان آذربایجان شرقی به استحکام و پایداری زیادی نیاز داشته باشد، از بتن استفاده می کنند.

خصوصیاتی که در اولویت های بعدی قرار می گیرد، دوام مقاومت بالای بتن در برابر صدا و حرارت است. نکته جالب توجه بعدی اینکه بتن ماده ای است که از ترکیب کردن مصالح مختلف به دست می آید حال می توان با تغییر دادن نسبت ها و اضافه کردن افزودنی های مختلف، بتنی با مقاومت معمولی تا بسیار زیاد به دست آورد و کفسازی در استان آذربایجان شرقی را انجام داد.

این یعنی چه؟ یعنی برای کفسازی طیف وسیعی از کاربری ها می توان از بتن استفاده کرد. این گستره، کف منازل مسکونی تا کف مراکز هسته ای که به مقاومت فوق العاده ای نیاز دارند را شامل می شود.

 

کاربرد کف بتنی

به طور کلی بیشترین کاربرد بتن کفسازی در استان آذربایجان شرقی و سایر نقاط دنیا را می توان برای مکان هایی از جمله محوطه به دلیل عبور و مرور زیاد، کف پارکینگ ها به دلیل رفت و آمد خودروها، کف کارخانه ها به دلیل وجود دستگاه های سنگین و ماشین های با وزن زیاد، کف سالن های ورزشی، غذاخوری، اجتماعات و … به دلیل حضور افراد و … است.

همچنین بتن به دلیل اینکه می تواند به صورت ضد آب تولید شود، کفی مناسب برای استخرها، سرویس بهداشتی و حمام، منابع مخصوص نگهداری آب و … خواهد بود.

کف پارکینگ های طبقاتی، ایستگاه های راه آهن و … به دلیل مقاوم بودن بتن در برابر حریق و مواد شیمیایی، مقاومت و راحت تمیز شدن به کار می رود.

 

انواع کفسازی در استان آذربایجان شرقی

کفسازی در استان آذربایجان شرقی از نظر محل قرارگیری به سه دسته زیر تقسیم می شود:

 

کفسازی در استان آذربایجان شرقی از نظر عملکرد به دسته بندی زیر تقسیم می شود:

نکات مهم در مورد کفسازی روی خاک: در کف سازی روی خاک باید از ناپایدار بودن یا نبودن خاک زیر کف سازی اطمینان حاصل کنید چرا که خاک ناپایدار مانند خاک کشاورزی سبب نشست کف و مسطح نبودن آن می شود.

همچنین در صورت وجود آب های زیرزمینی این آب ممکن است توسط خاک زیر کفسازی جذب شود. این رطوبت به داخل ساختمان نفوذ خواهد کرد بنابراین کف سازی در این شرایط به عایق کاری مناسب نیاز دارد.

کفی که روی آن کف سازی انجام می شود باید کاملا تراز باشد (در برخی از فضاها مانند سرویس به اندازه استاندارد شیب در نظر گرفته خواهد شد) در صورت تراز نبودن، کیفیت کفسازی در استان آذربایجان شرقی به شدت کاهش پیدا می کند و ممکن است نیاز به ترمیم داشته باشد.

کفسازی در استان آذربایجان شرقی
کفسازی در استان آذربایجان شرقی

زیرسازی چیست؟

به عملیاتی گفته می شود که در آن با کمک مصالح مناسب سطحی تراز برای انجام کفسازی ایجاد می کنند. به طور کلی زیرسازی دارای دسته بندی به این شرح است:

چنانچه زمین زیر کفسازی مقاومت لازم را نداشته باشد به دو روش خاک را مقاوم می کنند. برخی از خاک ها مانند زمین های کشاورزی رس فراوانی دارند و همان طور که می دانید خاک رس مقاومت کافی ندارد، پس شروع به خاکبرداری می کنند تا زمانی که به خاک مناسب برسند سپس قسمت های خالی شده را با استفاده از خاک مناسب در لایه های 20 سانتی متری پر می کنند و هر لایه را جهت متراکم و مقاوم شدن خیس خواهند کرد و می کوبند.

گاهی ممکن است خاک مناسب باشد اما فاقد تراکم لازم باشد بنابراین خاک را روی همان خاک قبلی می ریزند و می کوبند تا متراکم گردد.

در این مقاله با ویژگی ها و کاربرد کفسازی در استان آذربایجان شرقی آشنا شدیم چنانچه به اطلاعات بیشتری در زمینه موضوعات عنوان شده نیاز دارید از طریق شماره های موجود در سایت با ما تماس بگیرید.

شماره تماس: 09001887000

محصولات ویژه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.