فروش جک و قالب بتن
از نکات مهم در مورد عملیات بتن ریزی، داشتن اطلاعات درست در مورد جک و قالب است. از این رو می توانید یا به صورت اجاره ای یا خرید این تجهیزات را تهیه نمایید. در این مقاله در مورد بتن ریزی و فروش جک و قالب بتن صحبت خواهیم کرد.
توضیحاتی در مورد بتن ریزی
فونداسیون از نظر تحمل بار و حفظ اسکلت ساختمان مهمترین بخش از ساختمان محسوب می شود. به همین منظور لازم است در تمامی مراحل و انتخاب مصالح مصرفی برای فونداسیون دقت لازم به عمل آید تا ساختمانی مقاوم در برابر بارهای وارده ساخته شود.
کار اصلی فونداسیون این است که تمامی بارهای ساختمان را به زمین منتقل کند و از واژگونی ساختمان جلوگیری به عمل آورد. با توضیحات داده شده بدیهی است که اگر عملیات قالب بندی، بتن ریزی و عمل آوری بتن به درستی انجام نشود، ساختمان ضعیف خواهد بود و ممکن است خسارات زیانباری به وجود آورد.
برای انجام بتن ریزی به تجهیزاتی نیاز است که به منظور دسترسی به نوع مناسب آن ها باید از نحوه فروش جک و قالب بتن و … اطلاع داشته باشید.
نکات مهم در مورد بتن ریزی
- مصالح بتن مانند انواع سنگدانه ها باید از نوع مناسب با بتن انتخاب شوند.
- در صورت استفاده از بتن آماده باید ظرف مدت حدودا 1 ساعت تمامی مراحل بارگیری و بتن ریزی انجام شود.
- سعی کنید بتن ریزی را در یک مرحله انجام دهید.
- هرگز به ترکیب بتن به شکل خودسرانه آب اضافه نکنید.
- از تخلیه شیره سیمان به قالب ها جلوگیری کنید.
- قبل از گیرش بتن و به مقاومت رسیدن، آن را در معرض بار قرار ندهید.
- در مورد تمامی مراحل فروش جک و قالب بتن و سایر تجهیزات، خرید مصالح، عمل آوری و … از مشاور بتن کمک بگیرید.
بتن ریزی چه بخش هایی دارد؟
- مرحله خاکبرداری
- تسطیح کف گود با بتن مگر
- اجرای آرماتورهای پی
- تهیه کردن تجهیزات از مراکز اجاره و فروش جک و قالب بتن و در نهایت قالب بندی
- بتن ریزی
- عمل آوری بتن
اجرای شبکه آرماتور بندی خوب
برای رسیدن به این هدف باید به نکات زیر توجه کنید:
- ابتدا باید دقت کنید که مشخصات آرماتور خریداری شده با نقشه ها یکسان باشد.
- پوشش خاموت ها و آرماتورهای طولی به دقت انجام شود.
- تمامی میلگردهای طولی از نظر تعداد و نوع باید بررسی شوند.
- برای افزایش مقاومت در برابر تنش از میلگرد تقویتی استفاده کنید.
- در اجرای میلگردها و بیس پلت ها دقت کنید و اکیپ اجرایی با تجربه و کاربلد انتخاب نمایید.
- خم در خاموت را به درستی اجرا کنید.
- به همپوشانی آرماتورهای طولی دقت نمایید.
- حداقل آرماتور مصرفی 16 باشد.
- حداقل فاصله آرماتورهای پی 10 سانتی متر باشد.
قالب بندی چیست؟
یکی از مراحل مهم ساخت فنداسیون، ستون ها و به طور کلی اسکلت ساختمان، قالب بندی است. برای انجام این مرحله بهتر است در انتخاب قالب دقت کنید و تجهیزات مورد نیاز را از مراکز اجاره و فروش جک و قالب بتن معتبر تهیه نمایید.
قبل از انجام بتن ریزی لازم است قالب بندی انجام شود. از قالب به منظور فرم دادن به بتن تازه استفاده می کنند.
یا به عبارت دیگر بتن تازه را درون قالب ها می ریزند تا بتن بگیرد، سخت شود و به فرم مد نظر، مطابق نقشه ها در آید.
قالب ها انواع مختلفی دارند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد اما در این مرحله لازم است بگوییم که اگر قرار است در ساخت پی از قالب آجری استفاده شود، بتن مگر نیز بعد از اجرای قالب ها ریخته خواهد شد اما در مورد قالب های فلزی و چوبی این قضیه برعکس انجام می شود.
قالب ها در انواع مختلف دارای ویژگی های خاص خود هستند اما می توان بهترین و متداول ترین نوع را قالب فلزی دانست.
قالب های بتن در دو نوع موقت و دائمی وجود دارند که قالب موقت به قالب هایی گفته می شود که بعد از گیرش بتن از سازه جدا می شوند.
اما قالب های دائم قسمتی از ساختمان هستند که برای همیشه در آن باقی خواهند ماند.
انواع قالب مخصوص بتن ریزی ساختمان
- فلزی
- آجری
- چوبی
- فایبر گلاس و پلی اتیلن
- پیش آکنده
- ماندگار
- لغزنده
قالب های بتن در هفت مدل ذکر شده تولید می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند برای استفاده از آن ها باید یا به صورت اجاره ای تهیه کنید یا از مراکز فروش جک و قالب بتن آن را خریداری نمایید.
قالب فلزی بتن چیست؟
قالب هایی از جنس فلز هستند که در ابعاد استاندارد تولید می گردند و بعدا بر اساس فرم پی و خواسته های نقشه در کنار یکدیگر قرار می گیرند. این قالب از صفحه های فلزی مدولار تشکیل شده است و برای ساخت پی، دیوار، ستون، سقف، انواع پل و … مورد استفاده قرار می گیرد. چنانچه فونداسیون دارای ابعاد خاصی باشد می توانید به کارگاه های ساخت و فروش جک و قالب بتن ، اندازه دلخواه سفارش دهید.
از مزیت های قالب های فلزی می توان به برخورداری از مقاومت بالا، سهولت و سرعت در اجرا، ایجاد سطحی صاف و مناسب برای بتن ریزی، قابلیت ایجاد تغییر در ابعاد و فرم، ضد آتش بودن و … اشاره نمود.
این قالب معایبی مانند قیمت بالا و عایق نبودن هم دارد.
قالب آجری بتن چیست؟
قالب های آجری در دسته قالب های دائم قرار می گیرند و در ساخت ساختمان های معمولی کاربرد دارند. ارتفاع قالب به نیروهایی که به آن وارد می شود و ارتفاع طراحی شده برای پی بستگی دارد و بین 10 تا 20 سانتی متر متغیر است.
مزیت های قالب آجری شامل: سرعت بالا در اجرا، هزینه مناسب، محافظت کردن از شالوده و … می شود.
از عیب های این قالب می توان به یک بار مصرف بودن آن اشاره نمود.
قالب چوبی بتن چیست؟
برای ساخت قالب های چوبی از درختان سوزنی برگ استفاده می کنند. این چوب سبک و شکل پذیر و در برابر رطوبت مقاوم است.
از مزایای این قالب می توان به وزن پایین، عایق بودن، ارزان بودن، کم وزن بودن و یک بار مصرف نبودن اشاره نمود اما لازم به ذکر است، تعداد دفعاتی که می توان از آن ها استفاده کرد بسیار محدود است. در کارگاه های فروش جک و قالب بتن انواع قالب ها ارائه می گردد.
قالب فایبر گلاس و پلی اتیلن بتن چیست؟
این قالب ها بیشتر برای رسیدن به فرم های خاص هنری و معماری در نما مورد استفاده قرار می گیرد اما ساخت قالب های فولادی برای شکل دهی به این نوع قالب زیاد است.
قالب پیش آکنده بتن چیست؟
در توضیح بتن پیش آکنده می توان گفته به بتنی گفته می شود که ملات ماسه سیمان به صورت تزریقی به سنگدانه ها اضافه می شود.
این روش را در صورتی استفاده می کنند که امکان اجرای بتن ریزی به شکل عادی وجود نداشته باشد. بتن ریزی به این شیوه دارای دو مرحله است که در مرحله اول سنگ های درشت تر یعنی شن ها در قالب ریخته می شوند، سپس آن ها را با صورت مناسب در کل قالب پراکنده می کنند و در مرحله بعد با استفاده از ماسه و سیمان فضاهای خالی بین درشت دانه ها را پر می کنند تا ترکیبی منسجم تولید شود.
از بتن پیش آکنده در آب و هوای گرم و سرد، اجرای شمع و سپر در مناطق خشک، ساخت منابع آب، اجرای بتن ریزی های در حجم زیاد مانند انواع پل، سد و …. استفاده می کنند.
قالب لغزنده بتن چیست؟
به قالب هایی گفته می شود که دارای حرکات مختلف روبه جلو و بالا هستند و به این شکل بتن متراکم می شود.
قالب ماندگار در دو نوع قائم و افقی ساخته می شود که از نوع قائم برای ساخت سیلو، دیوار برشی و … و از نوع افقی در ساخت تونل، انواع کانال مخصوص زهکشی و … استفاده می کنند.
مطالعه بیشتر: اجاره قالب برای بتن
قالب ماندگار بتن چیست؟
به دیوارهایی گفته می شود که درون آن ها بتن وجود دارد و قالب ها برای همیشه در سیستم باقی می ماند. این دیوار از خاصیت عایق حرارتی بودن و سرعت بالا در اجرا برخوردار است.
این قالب مزایایی همچون سرعت و راحتی بالا در اجرا، امکان تولید در طرح های مختلف معماری، امکان نصب بدون نیاز به ماشین آلات سنگین و امکان اجرا با حداقل نیروی انسانی دارد.
در کنار تمام مزایا، قالب ماندگار وزن بالایی دارد و امکان تخریب لایه های پلی استایرن آن بالاست.
تا اینجای مقاله در مورد فروش جک و قالب بتن با انواع قالب آشنا شدیم. در ادامه سراغ جک و ویژگی های آن می رویم.
انواع جک بتن
وقتی در سقف بتن ریزی انجام می شود، تا زمان گیرش نهایی باید از آن محافظت شود تا فرو نریزد به همین منظور پایه هایی در زیر سقف تازه بتن ریزی شده قرار می دهند که وزن سقف و بتن را به زمین انتقال می دهد، به این پایه ها جک سقفی گفته می شود.
جک های سقفی در دو نوع جک سقفی صلیبی و جک سقفی U شکل تولید می گردند و می توانید به منظور استفاده از این تجهیزات به کارگاه های اجاره و فروش جک و قالب بتن مراجعه کنید.
مشخصات جک سقفی از نوع صلیبی
رایج ترین نوع جک های سقفی، جک صلیبی است که به دلیل ظاهر صلیب مانند به این نام معروف شده است. ناگفته نماند که به این نوع جک T شکل عراقی نیز گفته می شود که در قسمت وسط دارای یک درز یا رزوه است که با کمک آن می توان ارتفاع را تنظیم نمود. این نوع قالب از سبکی، سهولت در استفاده، مقاومت مناسب و … برخوردار است.
مشخصات جک U شکل
این جک در قسمت سر شبیه به حرف U انگلیسی است که می تواند تیرچه پل را نگه دارد. به دلیل قابلیت تنظیم ارتفاع، از آن برای ساخت انواع ساختمان استفاده می کنند.
در مورد فروش جک و قالب بتن لازم است بگوییم مواردی از جمله کیفیت آن ها، اندازه و ابعاد، جنس، وزن و … روی قیمت تجهیزات اثرگذار است.
جک های سقفی بر اساس وزن به انواع
- جک های سبک که برای تحمل بار کم مناسبند.
- جک های سنگین که از آن ها برای تحمل فشار و نیروی زیاد استفاده می کنند.
تقسیم می شوند.
بررسی جک از نظر ارتفاع
بخش زیرین جک ها دارای قطر 6 سانتی متری است و این اندازه در قسمت لوله ها به ضخامت حدود 2 میلی متر می رسد. ابعاد سری جک ها نیز دارای قطر 5 سانتی متری و ضخامت 2.5 میلی متری است. جک ها به منظور تحمل بار به میزان 1.5 تن ساخته می شوند و از 320 سانتی متر ارتفاع و 14 کیلوگرم وزن برخوردارند. ابعاد ذکر شده در بالا را اندازه استاندارد می نامند اما جک ها در ارتفاع های زیر نیز ساخته می شوند:
- جک های 100 الی 350 سانتی متری
- جک های 200 الی 500 سانتی متری
- جک های 300 الی 450 سانتی متری
- جک های 500 الی 550 سانتی متری
استفاده از جک برای تمام ساختمان ها با تعداد طبقات مختلف ضروری است زیرا اگر وزن سقف تا زمان گیرش بتن تحمل و منتقل نشود، امکان ریزش وجود دارد.
جک و قالب های نو و کارکرده چه تفاوتی با هم دارند؟
به دلیل اینکه قالب ها و جک ها دارای مقاوم، کیفیت و استحکام بالایی هستند، می توان بارها از آن ها استفاده نمود. بنابراین هم امکان فروش جک و قالب بتن وجود دارد هم می توان آن ها را اجاره کرد.
هیچ مشکلی در مورد استفاده از جک و قالب کارکرده وجود ندارد اما توصیه می شود در پروژه های حساس که وزن ساختمان زیاد است از تجهیزات نو استفاده نمایید.
فروش جک و قالب بتن
با توجه به گسترش ساختمان سازی و نیاز به بتن ریزی در ساخت اسکلت انواع ساختمان آشنایی با تجهیزات این عملیات می تواند مفید باشد.
در این متن با بتن ریزی، انواع جک، قالب و ویژگی های هرکدام از آن ها آشنا شدیم. به منظور آشنایی با شرایط فروش جک و قالب بتن از طریق شماره های موجود در سایت با کارشناسان ما تماس بگیرید.
شماره تماس: 09001887000