افزودنی روان کننده بتن در چارک

اگر قصد دارید با روش های روان سازی بتن آشنا شوید این مقاله را تا انتها بخوانید. چنانچه به واسطه شغلتان یا ساخت منزل شخصی با مصالح مختلف و به خصوص سیمان سروکار دارید حتما تا به حال نام افزودنی روان کننده بتن در چارک را شنیده اید اما اگر دقیقا با کاربرد آن ها آشنا نیستید مشخصات آن ها را به شکل زیر دسته بندی می کنیم تا راحت تر با ای مواد آشنا شوید.

یکی از اصلی ترین افزودنی های بتن که تاثیر مستقیمی روی مقاومت بتن دارد روان کننده است و ما در این مقاله در نظر داریم در مورد ویژگی های این مواد اطلاعاتی ارائه دهیم.

مطالعه بیشتر: فروش روان کننده بتن

تعریف

به افزودنی شیمیایی بتن گفته می شود که به منظور روان سازی مصرف می شود و به دلیل کاهش دادن آب می توان گفت بتنی با مقاومت بیشتر تولید می کند.

افزودنی روان کننده بتن در چارک
افزودنی روان کننده بتن در چارک

نقش دما در مصرف روان کننده در چارک

یکی از عوامل مهم در میزان مصرف افزودنی روان کننده بتن در چارک دمای هوا و میزان رطوبت موجود در آن است.

بدیهی است که در هوای گرم تر به دلیل بخار شدن آب بتن، این ماده زودتر می گیرد و این موضوع سبب کاهش مقاومت بتن می شود که برای رفع این مشکل از روان کننده های مختلف بر اساس شرایط پروژه استفاده می کنند.

این مسئله در مورد هوای سرد نیز وجود دارد با این تفاوت که هوای سرد بتن را دیرگیر می کند و در نتیجه به روان کننده کمتری نیاز خواهد بود.

 

نقش روان کننده در بتن معمولی

برای اینکه بتن با سهولت بیشتری پمپاژ شود از افزودنی روان کننده بتن در چارک استفاده می کنند. در بتن های معمولی افزودنی را در همان محل پروژه به ترکیب اضافه می کنند و چون فاصله بین تولید و مصرف زیاد نیست، میزان استفاده روان کننده کاهش  پیدا می کند.

نقش روان کننده در بتن های خود تراز شونده

کمترین میزان مصرف روان کننده در بتن های خود تراز شونده 0.6% وزن سیمان است. نکته مهم اینکه امکان استفاده از روان کننده های معمولی و فوق روان کننده در این نوع بتن وجود ندارد و حتما باید از ابر روان کننده استفاده شود.

افزودنی روان کننده بتن در چارک
افزودنی روان کننده بتن در چارک

نقش روان کننده در بتن پر مقاومت

در برخی پروژه ها مانند نیروگاه های اتمی و سایر مکان هایی که احتمال انفجار وجود دارد، بتن باید از مقاومت بالایی برخوردار باشد به این بتن ها، پر مقاومت (مقدار مصرف روان کننده در این نوع بیشتر از نیم درصد وزن سیمان است) گفته می شود.

در این شرایط ابر روان کننده ها به کار می آیند و با کاهش 35درصدی میزان آب موجود در ترکیب، مقاومت بتن را تا حد مقابله با انفجار افزایش می دهند.

نکته: روان کننده ها در سه نوع معمولی، فوق و ابر روان کننده در بازار وجود دارند که قدرت آن ها به ترتیب از کم به زیاد است.

 

سخن نهایی

چنانچه به توضیحات بیشتری در مورد افزودنی روان کننده بتن در چارک نیاز دارید از طریق شماره موجود در سایت با ما در تماس باشید.

شماره تماس: 09001887000

 

محصولات ویژه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.