بتنو فروشگاه بتن و صنایع وابسته

ملات ترمیمی خود متراکم نوعی بتن خاص است که وزن خود را در قالب ایجاد کرده و نیازی به لرزاننده ندارد. این بتن در سال ۱۹۸۰ ابداع شد و هدف برای ساخت ان کاهش هزینه بتن‌ریزی بود به‌علت مزایای بسیار زیادی که در قبال مقاومت فشاری ویک و کشسانی، حرارتی، و استحکام بالایی که دارد در بیشتر کشورها استفاده شد. این محصولات ترمیمی خود متراکم در سال‌های اخیر نیز در ایران کاربرد بسیار زیادی داشت. طبق تحقیقات به‌وجودآمده در سال‌های اخیر توانسته‌اند پژوهشگران به این نکته برسند که پژوهش‌های فناوری بتن توسط بتن خود متراکم توانسته مقاومت زیادی دربرابر جداشدگی داشته باشد. به‌عبارت‌دیگر تراکم حاصل از تغییراتی که در این بتن به‌وجودآمده آن را از بتن معمولی به یک بتن فوق مستحکم تبدیل کرده و درنتیجه به‌علت آنکه مقاومت خوبی نسبت‌به مواد خورنده شیمیایی دارد می‌توان آن را در بسیاری از آب‌وهوا ها با شرایط محیطی خاص استفاده.

خصوصیات ملات ترمیمی خود متراکم

این ملات ترمیمی قابلیت پراکندگی بسیار بالایی دارد و می‌تواند بعد از جاری شدن در تمام فضای درون قالب برسد. همچنین قابلیت عبور کردن بسیار خوبی داشته و می‌تواند به راحتی از موانعی مانند مقاطع نازک، غالب، میل‌گرد رد شود و هیچ‌گونه جدا شدند و مسدود شدنی در برابر چفت شدن و بسته شدن ذرات سنگدانه نداشته باشد. مقاومت در برابر جدا شدن از جمله ویژگی‌های ملات ترمیمی خود متراکم است که این خاصیت به پایداری آن اشاره داشته و می‌تواند خود را در مدت انتقال و بتن‌ریزی مستحکم نگه دارد.

این بتن در تمام مراحل قالب‌ریزی و بتن‌ریزی تراکم خود را حفظ کرده و به‌راحتی در مجاورت میل‌گردهای متراکم به‌صورت یکنواخت قالب می‌گیرد و در ساخت‌وسازهای شبکه‌بندی آرماتور ها که فشرده هستن بتونن متراکم به‌راحتی قرار گرفته و هیچ‌گونه آسیبی به سازه اصلی نمی‌زند.

عواملی نظیر دانه‌بندی مصالح و نوع فیلتر و مواد افزودنی که در ملات ترمیمی خود متراکم نقش دارم باعث شده تا کیفیت و کارایی آن افزایش پیدا کند. این ملات ترمیمی و مقاومت بالا در برابر جدا شدن اجزا و جریان پذیری داشته و می‌تواند در اثر استفاده از پودر سیمان و پودر سنگ و دیگر افزودنی‌های معدنی و روان‌کننده جدید در طرح اختلاط بتن جریان‌هایی و خوبی را ارتقا ببخشد.

در مقایسه با بتن‌ها و ملات ترمیمی معمولی که برای همگن‌سازی به فیبر نیاز دارند و ملات ترمیمی خود متراکم و هیچ‌گاه دچار ترک نشده و در برابر عواملی مانند حمله سولفات‌ها و خوردگی و عوامل شیمیایی و همین‌طور انجماد مقاومت بسیار خوبی را نشان می‌دهد.

علت استفاده از ملات ترمیمی خود متراکم 

در هنگام بتن‌ریزی معمولاً مشکلات بسیار زیادی مانند تراکم ناهمگن براثر ویبره‌ی بتن، کرمو شدن بتن، تفکیک انسان‌ها به دلیل ویبره‌ی زیاد و عدم دسترسی به ابزارهای مورد نیاز به وجود می‌آید. عملیات ویبره بتن برای خارج کردن هوای درون بتن و کاهش خلل‌وفرج های آن انجام‌شده که به دره بتن‌ریزی حتما باید به آن توجه داشته باشید.

مشکلاتی که در اثر ویبره یا لرزش بتن برای متراکم کردن آن به وجود می‌آید باعث می‌شود که تولیدکنندگان و متخصصان به این فکر می‌افتند که این بتنی با کیفیت بالا خریداری کنند. ملات ترمیمی خود متراکم ازجمله ملات هایی است که به دلیل کیفیت بسیار بالا و همین‌طور روان بودن و دانه ریز بودن بدون نیاز به لرزش و تراکم حد مطلوب برای اصلاح کردن و بتن‌های استفاده‌شده قرار می‌گیرد. این محصول خود می‌تواند کم و نیاز بسیاری از سازندگان را در ساخت‌وسازهای گوناگون برطرف کرده و نسبت‌به دیگر ملات‌های ترمیمی پایداری مقاومت بهتری دارد.

مزایای استفاده از ملات ترمیمی خود متراکم

ملات ترمیمی خود را کم دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌هایی است که آن را از بتن و ملات‌های معمولی متمایز می‌کند. این ویژگی‌ها عبارت‌اند از:

ملات ترمیمی خود متراکم هیچ نیازی به متراکم کننده نداشته و به‌صورت تراکم یکسان و در بادوام در سازه‌های بتنی عمل می‌کند. این بتن از سطح انواع میل‌گرد را به‌خوبی پوشش داده و طول عمر سازه را افزایش می‌دهد. به دلیل عدم استفاده از ویبراتور برای لرزاننده‌ی متراکم سازی بتن میزان آلودگی صوتی در حین انجام پروژه کاملاً ازبین‌رفته و درنتیجه پروژه با آسودگی بیشتری انجام می‌شود.

سرعت بتن‌ریزی و ترمیم بتن با استفاده از ملات ترمیمی خود متراکم به‌قدری بالا می‌شود که می‌توان به میزان قابل‌توجهی از هزینه‌های نیروی انسانی و همین‌طور مصالح را کاهش داد. بتن‌های خود متراکم کیفیت سطوح بتنی را کامل افزایش داده و در چه باعث می‌شود تا بتن‌ریزی با طرح‌های خاص انجام شود.

این بتن‌ها دارای فشردگی بسیار مناسبی هستند و حرارتی را که در اثر هیدراسیون در آن‌ها ایجاد می‌شود بسیار قابل‌قبول است و ملات ترمیمی خود را دارد که نسبت‌به ملات‌های ترمیمی معمولی در کوتاه‌ترین زمان خشک‌شده و به‌سختی دست به نهایی دست پیدا می‌کنند.

یکی دیگر از مزایای استفاده از ملات ترمیمی خود متراکم پایداری در برابر جداشدگی دانه‌ها است. زیرا مقدار شن مصرفی که در این ملات پودری استفاده می‌شود کمتر از بتن معمولی بوده و همین‌طور دانه‌بندی اجزای بتن نیز بسیار ریز است. این ماده در استحکام بتن تاثیر بسیار بالایی می‌گذرد بتن خود متراکم در تمام قسمت‌های قالب‌ریزی تحت وزن خود را روان شده و درنتیجه در تولید آن با توجه به طرحی مناسب برای مخلوط سیمان استفاده‌شده و میزان سیمان مصرفی را کاهش می‌دهد و درنتیجه بتن و ملات ترمیمی از نظر اقتصادی مقرون و به‌صرفه هستند.

ملات ترمیمی خود متراکم

کاربرد استفاده از ملات ترمیمی

طبق تحقیقاتی که بر روی فرمولاسیون بتن و ویژگی‌های ملات ترمیمی خود متراکم انجام‌شده این ملات کاربرد بسیار گسترده‌ای دارد که عبارت‌اند از:

استفاده در بتن‌ریزی های سازه‌های مرتفع که ممکن است مشکلاتی در حین بتن‌ریزی داشته باشد.

استفاده از در ساخت سازه‌هایی که امکان ویبره کردن بتن در آن به وجود نیاید استفاده در سازه‌هایی که معماری و طرح‌های آن کاملاً ظریف و نیازی به میل‌گرد گذاری فشرده دارند. بتن‌ریزی ستون‌ها و دیوارهایی که بلند هستند و میل‌گردهای متراکم درون خود دارد. بتن‌ریز در گوشه‌های درب و دریچه‌ها و همین‌طور بلوک‌های بتنی.

سخن پایانی

ملات ترمیمی خود متراکم از جمله ملات تعمیری است که بر پایه سیمان درست شده و دارای تراکم بسیار بالای بدون استفاده از ویبراتور برای تراکم سازی هست. این ملات ترمیمی به‌راحتی با آب مخلوط شده و به‌علت روانی که دارد می‌توان در هر نوع سازه بتنی از آن استفاده کرد. این ملات مانند دیگر افزودنی‌های بتن و مصالح ساختمانی در درجات مختلفی تولید شده که هر خریدار با توجه به بودجه خود آن را خریداری کند. توجه داشته باشید. برای آنکه بتوان بهترین عملکرد از آن داشت باید به کیفیت تولید آن توجه کرد. به‌همین‌منظور بهتر است از فروشگاه‌های معتبر اقدام به خریداری کنید شرکت به تنو یکی از مراکز معتبر ارائه انواع مصالح ساختمانی از جمله بتن خود متراکم است که با عرصه محصولات باکیفیت توانسته اعتماد و رضایت مشتریان خود را جلب کند.

خرید ملات ترمیمی درشت دانه 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *