قیمت ژل میکروسیلیس
بتن ماده ای است که در ساخت بخش بزرگی از ساختمان ها به کار می رود. این ماده بیشترین کاربرد را در اجرای سازه ی ساختمان دارد. در حال حاضر فونداسیون ساختمان ها با بتن ساخته می شود. مقاومت ساختمان را سازه ی آن تامین می کند به همین دلیل است که در تمام ادوار همیشه سعی بر آن بوده که بتنی با مقاومت بالا تهیه شود. یکی از روش هایی به به افزایش مقاومت و کیفیت بتن کمک می کند استفاده از انواع مکمل هاست. این مکمل ها می توانند با ویژگی های خود از ترک خوردن بتن جلوگیری کنند یا آن را زودگیر و دیرگیر کنند. یکی از مهم ترین انواع افزودنی بتن ژل میکروسیلیس است و ما در این مقاله قصد داریم به بررسی قیمت ژل میکروسیلیس بپردازیم.
ژل میکروسیلیس مکملی بسیار کاربردی است و در ساخت انواع سنگ مصنوعی و کف پوش، قطعات پیش ساخته ی بتنی مانند نیوجرسی، انواع موزاییک های پلیمری و … به کار می رود. دلیل استفاده از ژل میکروسیلیس در موارد ذکر شده بالا بردن مقاومت و دوام بتن است.
استفاده از دوده ی سیلیسی در ساخت بتن از گذشته های دور متداول بوده و بعدها برای راحت تر شدن استفاده از این ماده و افزایش خواص، آن را به صورت ژل میکروسیلیس تولید و روانه ی بازار کرده اند. قیمت ژل میکروسیلیس این محصول را به یک روش اقتصادی برای رسیدن بتن به کیفیت مورد نظر تبدیل کرده است.
ژل میکروسیلیس همان طور که از نامش مشخص است از نظر فیزیکی ظاهری ژله ای دارد و برای ساخت بتن با دوام، مقاوم و نفوذناپذیر به کار می رود.
این محصول از مواد مختلفی تشکیل می شود که در همین مقاله به شرح آن ها خواهیم پرداخت نوع و کیفیت مواد مصرفی در ژل میکروسیلیس روی قیمت ژل میکروسیلیس تاثیر می گذارد.
مواد تشکیل دهنده ی این ژل شامل میکروسیلیس ، انواع روان کننده، افزودنی های پلیمری، الیاف مخصوص بتن، آب، مواد ضد باکتری، افزودنی های دیگر است.
میکروسیلیس
میکروسیلیس با نام لاتین Microsilica را می توان اصلی ترین ماده ی سازنده ژل میکروسیلیس دانست به طوری که می توان گفت در حدود 40 تا 50 درصد از آن را تشکیل می دهد.
میکروسیلیس در حالت عادی به صورت دوده وجود دارد و به عنوان ضایعات کارخانه ی فروآلیاژ شناخته می شود یا به عبارت دیگر می توان گفت دودی که از دودی که از دودکش کارخانه های فروآلیاژ خارج می شود همان دوده ی میکروسیلیس است. همین موضوع سبب می شود قیمت ژل میکروسیلیس نیز مناسب باشد.
دوده ی میکروسیلیس از نظر ساختار دارای خاصیت پوزولانی است و تا حد زیادی مانند سیمان عمل می کند، همین مسئله سبب می شود مقاومت بتن افزایش پیدا کند و در به اصطلاح آب بند شود همچنین دوام بتن افزایش پیدا می کند.
انواع روان کننده
در ادامه ی این مقاله با عنوان قیمت ژل میکروسیلیس به یکی دیگر از اجزای ژل میکروسیلیس یعنی روان کننده ها و فوق روان کننده ها می رسیم.
روان کننده ها جز دیگری از ژل میکروسیلیس هستند که برای یکنواخت سازی ترکیب مورد استفاده قرار می گیرند. میکروسیلیس به دلیل حالت دوده مانندی که دارد به سختی در ترکیب بتن پراکنده می شود اما به کار بردن روان کننده این مشکل را برطرف می کند و همچنین باعث می شود بتن ترکیب مناسب تری داشته باشد و کمتر به آب نیاز پیدا کنند به این ترتیب بتنی با دوام بیشتر عمل می آید.
نوع روان کننده های مصرفی و سایر اجزای این محصول می تواند تعیین کننده ی قیمت ژل میکروسیلیس باشد.
افزودنی های پلیمری
افزودنی های پلیمری وجود دارند که باعث می شوند بتن خاصیت ضد آب بودن پیدا کند. این افزودنی ها در انواع مختلفی وجود دارند و باعث می شوند دوده ی میکروسیلیس بیشتر ضد آب شود.
الیاف مخصوص
الیاف نوع دیگری از افزودنی های مخصوص بتن است که در برخی از ژل های میکروسیلیس وجود دارد. در مورد این افزودنی می توان گفت که از اجرای اصلی ژل میکروسیلیس محسوب نمی شود و و در برخی از آن ها وجود دارد.
الیاف ها به تولید بتن منسجم کمک می کند و در شرایطی که نیاز باشد از افزودنی های کاهنده ی ترک های مویی استفاده شود، به کار می رود.
الیاف هایی که در ساخت بتن مورد استفاده قرار می گیرند، الیاف پلی پروپیلن و الیاف فولادی هستند. به ژل هایی که در ساخت آن ها از الیاف های مخصوص استفاده می شود، ژل الیافی می گویند. استفاده کردن یا عدم استفاده از الیاف روی قیمت ژل میکروسیلیس تاثیر دارد.
مواد ضد باکتری
ژل میکروسیلیس از مواد مختلفی تشکیل می شود و این مواد از زمان تولید تا زمان استفاده در بسته بندی باقی می ماند برای جلوگیری از فاسد شدن این ترکیب از مواد ضد باکتری استفاده می شود. مواد آنتی باکتریال در دسته مواد نگهدارنده قرار می گیرند.
آب
آب از اجزای اصلی ژل میکروسیلیس محسوب می شود و حضور آن بسیار اهمیت دارد. این آب مطابق استاندارد و شرایط آزمایشگاه به کار می رود. در زمان خرید این محصول لازم است به مواردی از جمله تاریخ انقضای محصول، معتبر بودن برند و قیمت ژل میکروسیلیس توجه داشته باشید.
افزودنی های دیگر
گاهی برخی از ژل های میکروسیلیس با خصوصیات ثانویه تولید می شوند برای این کار لازم است در ساختشان از افزودنی هایی با ویژگی های مناسب استفاده شود. میزان این افزودنی ها و نحوه ی استفاده کاملا مهندسی شده است.
این محصول در انواع مختلفی تولید می شود که هر کدام خواص مخصوص به خود را دارند. بدیهی است که قیمت ژل میکروسیلیس در انواع مختلف، متفاوت نیز باشد. در ادامه انواع این محصول و قیمت ژل میکروسیلیس را شرح می دهیم.
ژل میکروسیلیس بر پایه ی الیاف
در همین مقاله و در قسمت های قبلی ژل میکروسیلیس الیاف دار و دلیل استفاده از آن را شرح دادیم. این محصول در دسته ژل های محبوب و پر استفاده قرار می گیرد و در آن اجزایی مانند دوده ی سیلیسی، آمورف، میکرونایزد، الیاف پ پ و … به کار می رود. ژل الیاف دار بهبود دهنده ی خواص بتن است و باعث می شود مقاومت خمشی و کششی بتن افزایش پیدا کند. به این شکل بتنی تولید می شود که دوام بالایی دارد و مدت زمان طولانی تری عمر می کند.
الیاف هایی که در این محصول به کار می روند و قیمت ژل میکروسیلیس را تغییر می دهند شامل الیاف پلی اتیلن، الیاف نایلونی و آزبستی، الیاف پ پ ، الیاف شیشه ای و الیاف فولادی هستند.
الیاف وزن کمی دارند و به همین دلیل ژل هایی که در آن ها الیاف به کار می رود در مقایسه با انواع دیگر سبک تر هستند. از ویژگی های این محصول می توان به افزایش مقاومت کششی و برشی در بتن اشاره نمود که به افزایش مقاومت نهایی بتن کمک می کند. بتنی که در آن از الیاف استفاده می شود مقاومت خوبی در مقابل زلزله و ضربه دارد.
ژل میکروسیلیس الیاف دار از نظر فنی دارای این مشخصات است: دارای وزن مخصوص در حدود 1.6 گرم بر سانتی متر مکعب است، در آب حل می شود، از نظر شیمیایی خنثی است ( ph آن 7 است)، رنگ این محصول خاکستری است، از نظر فیزیکی مایع با رئولوژی مشخص است.
مزایای ژل میکروسیلیس الیاف دار
- در برابر اصطکاک مقاومت بالایی دارد.
- باعث می شود بتن تولید شده در مقابل فشار و خمش مقاوم تر شود.
- باعث جذب آهک آزاد می شود و به این صورت کیفیت بتن را ارتقا می دهد.
- با افزودنی های دیگر سازگار و همگن است.
- با یون کلر، سولفات و .. تخریب نمی شود .
- باعث می شود بتن نسبت به نفوذ آب و رطوبت مقاوم تر شود.
- باعث می شود امکان استفاده از دوغاب در مدت زمان بیشتری فراهم شود.
- این محصول با انواع سیمان سازگاری بالایی دارد.
- به دلیل حالت فیزیکی روانی که دارد باعث آسان تر کردن عملیات بتن ریزی می شود و به این ترتیب باعث کاهش استهلاک تجهیزات بتن ریزی می گردد.
- باعث سرعت بخشیدن به عملیات بتن ریزی می شود.
- به دلیل این که از خواص سیمانی برخوردار است باعث می شود امکان استفاده از سیمان با عیار پایین تر فراهم شود.
- قابلیت کششی به بتن اضافه می کند.
- ظرفیت کاری بتن را اضافه می کند.
- بتن را به بافتی متصل و به هم پیوسته تبدیل می کند.
- باعث مستحکم شدن بتن می شود.
- مقاومت خمشی و برشی بتن را افزایش می دهد.
- از ترک خوردن بتن بر اثر ضربه های ناگهانی جلوگیری می کند.
- بتن را در برابر تنش و خستگی مقاوم می کند.
- بتن را در برابر سایش و هوازدگی مقاوم می کند.
قیمت ژل میکروسیلیس مناسب است و با این وجود تاثیرات چشمگیری در بهبود بخشیدن به ویژگی های بتن دارد همین موضوع سبب شد تا خیلی زود سازمان مربوطه استانداردهای ASTM C1240 و BS 1881-122 و EN-12390 است.
ظرفیت کاری بتن چگونه افزایش پیدا می کند؟ به این صورت که استحکام و چسبندگی در بتن افزایش پیدا می کند و مواد لاستیکی درون آن به هم می چسبند. در این محصول الیاف فولادی وجود دارد و این موضوع سبب می گردد از هم گسیختگی ناگهانی بتن اتفاق نیفتند.
همین که ژل میکروسیلیس الیاف دار اتصال بین اجزای بتن را قوی می کند باعث می شود ترک خوردگی در کل بتن اتفاق نیفتد و یکی از دلایل اصلی استفاده از این محصول این موضوع و قیمت ژل میکروسیلیس است.
وقتی در ساختار بتن ترک وجود نداشته باشد بدیهی است که استحکام افزایش پیدا می کند و می توان طول عمر بتن را طولانی تر از حالت عادی در نظر گرفت.
دلایل استفاده از ژل میکروسیلیس الیاف دار
به طور کلی تمامی مکمل ها در جهت بهبود بخشیدن به خواص بتن تولید شده اند و مورد استفاده قرار می گیرند. ژل میکروسیلیس الیاف دار نیز از این قاعده مستثنی نیست و حتی با در نظر گرفتن قیمت ژل میکروسیلیس می توان گفت امکان تولید بتن با کیفیت تر به شکل مقرون به صرفه فراهم شده است.
ژل میکروسیلیس الیاف دار به افزایش مقاومت کششی بتن و افزایش ظرفیت کرنشی بتن کمک زیادی می کند. الیاف موجود در این محصول باعث انسجام بیشتر بتن و ایجاد ساختاری همگن می شوند که این ویژگی سبب می شود احتمال جداشدگی در بتن به شدت کاهش پیدا کند و خصوصیات مکانیکی بتن را بهبود می بخشد.
از این محصول می توان در شرایط اقلیمی گوناگون استفاده نمود. قیمت ژل میکروسیلیس در مقایسه با ویژگی های مثبتی که به بتن اضافه می کند بسیار مناسب است.
ژل میکروسیلیس الیاف دار تاثیرات مختلفی روی سازه ی ساختمان می گذارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:
- زمان اجرای پروژه را کاهش می دهد.
- باعث سبک تر شدن وزن سازه می شود.
- دوام و عمر سازه را افزایش می دهد.
- نیاز به تجهیزات و نیروی انسانی را کاهش می دهد و به این ترتیب هزینه های اجرا را کمتر می کند. این موضوع با توجه به قیمت ژل میکروسیلیس که مناسب است اهمیت موضوع را دوچندان می کند.
- باعث بالا بردن مقاومت الکتریکی بتن می شود.
- از خوردگی میلگردها و فلزات موجود در سازه ممانعت می کند و همین ویژگی عمر سازه را افزایش می دهد.
نکات مهم
- از تماس ژل میکروسیلیس الیاف دار با چشم جلوگیری شود و در صورت بروز این اتفاق لازم است محل را با آب سرد بشویید.
- اگر این ماده بلعیده شد باید به سرعت به پزشک مراجعه نمایید.
- برای استفاده از ژل میکروسیلیس الیاف دار باید از دستکش، ماسک و عینک ایمنی استفاده نمایید.
- در زمان خرید به تاریخ انقضا و قیمت ژل میکروسیلیس توجه فرمایید.
- محل نگهداری از ژل میکروسیلیس باید به دور از تابش مستقیم آفتاب باشد.
- دمای محیط نگهداری از محصول باید بین 5 تا 30 درجه سانتی گراد باشد.
- محصولی که باز شده است باید مصرف شود و برای نگهداری بقیه باید آن را به صورت کامل ببندید تا آب آن تبخیر نشود.
ژل میکروسیلیس با پایه ی کربوکسیلات، نفتالین و لیگنو
کربوکسیلات، نفتالین و لیگنو موادی هستند که روان کننده ها را می سازند وقتی می گوییم یک ژل میکروسیلیس بر پایه ی این مواد ساخته شده است یعنی دارای خاصیت روان کنندگی نیز هست. این محصول خاصیت پوزولانی بسیار زیادی دارد و چنانچه در ساخت بتن مورد استفاده گیرد، میزان نیاز به آب را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.
این محصول بتن را روان می کند و با هیدروکسید کلسیم واکنش می دهد. این واکنش باعث نفوذ ناپذیر شدن بتن می شوند و به بالا رفتن مقاومت مکانیکی و سایشی بتن کمک زیادی می کند. قیمت ژل میکروسیلیس با توجه به خواص آن مشخص می شود.
تاثیراتی که ژل میکروسیلیس روی بتن می گذارد به این شرح است:
- نسبت آب به سیمان را در شرایطی که روانی برابر است کاهش می دهد و باعث می شود مقاومت 7 و 28 روزه ی بتن افزایش پیدا کند.
- سبب می گردد سیمان به نحو مناسب تری در کل ترکیب بتن پراکنده شود و تراکم آن بهبود یابد.
- مقاومت فشاری بتن در شرایط نسبت آب به سیمان برابر افزایش پیدا می کند.
- باعث می شود بتن در برابر جذب آب مقاوم تر شود.
- از خوردگی میلگردها در شرایط کلرایدی جلوگیری می کند.
- از ایجاد واکنش های قلیایی – سیلیسی جلوگیری می کند.
- قیمت ژل میکروسیلیس با خاصیت روان کنندگی مناسب است.
مهمترین کاربردهای محصول
- برای انواع سازه های بتنی قابل استفاده است.
- برای ساخت بتن های آماده ی پر مقاومت می توان از آن استفاده نمود.
- برای ساخت قطعات پیش ساخته ی بتنی که مقاومت بالایی دارند به کار می رود.
- در اجرای کف های بتنی خصوصا در مراکز صنعتی که نیاز است کف مقاومت بالایی داشته باشد مورد استفاده قرار می گیرد.
- برای تولید بتن شاتکریت یا پاششی مناسب است.
- در ساخت بتن های نفوذناپذیر به کار می رود.
- برای ساخت بتن هایی که در معرض خوردگی متوسط تا زیاد قرار دارند مناسب است.
- در تولید بتن هایی با نسبت آب به سیمان کمتر از 0.4 به کار می رود.
بررسی مشخصات فیزیکی و شیمیایی
- در دمای صفر درجه سانتی گراد به انجماد می رسد.
- دارای PH درحدود 6 است.
- میزان کلراید موجود در آن قابل چشم پوشی است.
- حاوی حدود 45 درصد ژل است.
- حاوی حدود 55 درصد آب است.
- رنگی خاکستری تیره دارد.
- از نظر حالت فیزیکی ژل است.
نکات مهم
- چانچه این محصول با چشمتان تماس پیدا کرد، چشم را در حدود 15 دقیقه با آب خنک بشویید.
- لباس هایی که به این محصول آغشته شده اند را با شوینده های مناسب بشویید.
- در صورت تماس با پوست محل را با آب خنک بشویید.
میزان مجاز استفاده
مقدار ژل میکروسیلیسی که مجاز هستید استفاده نمایید در حدود 1 تا 3 کیلوگرم به ازای هر صد کیلو مواد با خاصیت سیمان است. این مواد سیمانی می تواند سیمان، دوده ی سیلیسی، خاکستر بادی و انواع پوزولان باشد.
به طور کلی می توان گفت میزان دقیق استفاده از افزودنی ها در آزمایشگاه تعیین می شود زیرا هر درصد از مواد باعث ایجاد ویژگی های خاص در بتن می شود.
بتن بر اساس شرایط و نیازهای پروژه تولید می شود و نسبت های دقیق آن اندازه گیری می گردد. نوع اجرا و شرایط جوی و … از عواملی هستند که در طرح اختلاط بتن تاثیر می گذارند.
چنانچه بیشتر از حد استاندارد از مکمل های مختلف و به صورت خاص از ژل میکروسیلیس استفاده شود ممکن است اتفاقاتی از جمله جداشدگی اجزای بتن، آب انداختگی بتن، ایجاد اختلال در زمان گیرش مناسب بتن و … رخ دهد. به همین منظور ابتدا نمونه طرح اختلاط در آزمایشگاه مشخص می گردد سپس به صورت دقیق و زیر نظر کارشناسان دارای صلاحیت اجرا می گردد.
اگر در مکملی سنگدانه های سیلیسی واکنش زا وجود دارد باید میزان حداقلی استفاده از مکمل در آزمایشگاه تعیین شود. مطابق با آن چه که تا این بخش از مقاله فهمیدیم، ژل میکروسیلیس انواع مختلفی دارد و همین موضوع سبب می شود تا قیمت ژل میکروسیلیس نیز متفاوت باشد به علاوه پیشنهاد می کنیم در زمان خرید به معتبر بودن برند و مراکز خرید توجه فرمایید. لازم به ذکر است که کارشناسان ما در زمینه ی خرید و قیمت ژل میکروسیلیس آماده ی پاسخگویی به سوالات شما خوانندگان گرامی هستند و تنها کافیست با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.
نحوه ی استفاده
همان طور که در بخش قبلی اشاره کردیم میزان دقیق استفاده از افزودنی ها بسیار مهم است و باید در آزمایشگاه تعیین شود. ناگفته نماند که نوع و نحوه ی استفاده از آن ها نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تمامی این کارها برای بهره مندی حداکثری از خواص و ویژگی های این مکمل صورت می گیرد.
تنها در سایه ی استفاده ی درست از مکمل هاست که می توان انتظار داشت تمام توقعات از آن ماده برآورده گردد. نکات زیر را جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان با نحوه ی استفاده از ژل میکروسیلیس با خاصیت روان کنندگی آماده کرده ایم. لطفا تا انتها با ما همراه باشید.
- در ساخت این نوع مکمل آب استفاده می شود بنابراین در زمان اختلاط با بتن باید میزان آب موجود در آن از آب ترکیب بتن کم شود . میزان آب موجود در ژل میکرو سیلیس تقریبا 55 درصد است.
- ژل میکروسیلیس نباید به مواد خشک اضافه شود.
- پس از آن که به بتن اضافه شد لازم است در حدود 2 تا 5 دقیقه مکمل بتن در حال مخلوط شدن باشد.
تا اینجای مقاله با عنوان قیمت ژل میکروسیلیس با دو مدل محصول یعنی ژل میکروسیلیس الیاف دارد و ژل میکروسیلیس با خاصیت روان کنندگی آشنا شدیم. لازم است بدانید که نوع دیگری از این محصول وجود دارد که روی زمان گیرش بتن اثر می گذارد و آن را زودگیر یا دیرگیر می کند. در ادامه به بررسی این مدل از ژل میکروسیلیس می پردازیم.
ژل میکروسیلیس بر اساس زمان گیرش
ژل میکروسیلیس ممکن است دارای اجزایی باشد که روی زمان گیرش اثرگذار هستند. لازم به ذکر است که این محصول از نظر زمان گیرش به سه دسته ی زودگیر کننده، دیرگیر کننده و نرمال تقسیم می شود یا به عبارت دیگر این محصولات علاوه بر دارا بودن خصوصیات و ویژگی های ژل میکروسیلیس روی زمان گیرش بتن نیز اثر می گذارند.
برای خرید ژل میکروسیلیس با کیفیت باید به معتبر بودن مراکز خرید توجه فرمایید در حال حاضر قیمت ژل میکروسیلیس بر اساس نوع، کیفیت و برند آن متفاوت است. تاریخ انقضای محصول نیز از نکات مهمی است که در زمان خرید باید به آن توجه داشته باشید.
محصول خوب مجصولی است که بسته بندی با کیفیتی دارد زیرا شرایط نگهداری از ژل میکروسیلیس باید به نحوی باشد که خواص خود را از دست ندهد.
ژل میکروسیلیس دیرگیر کننده
در این بخش از مقاله با عنوان اصلی قیمت ژل میکروسیلیس به یکی دیگر از انواع این محصول یعنی ژل میکروسیلیس با خاصیت روان کنندگی رسیدیم. در این محصول از موادی استفاده می شود که باعث کاهش سرعت گیرش بتن می شوند.
البته ناگفته نماند گاهی ژل هایی ساخته می شوند که چند ویژگی را با هم دارند یعنی هم بتن را روان می کنند و هم باعث دیرگیر شدن بتن می شوند و همچنین خواص ژل میکروسیلیس را نیز دارند.
محصول ذکر شده در تولید بتن های چندمنظوره مورد استفاده قرار می گیرد و خواص بتن را بهتر می کند. محصولی که در آن روان کننده وجود دارد اسلامپ بتن را نیز افزایش می دهد و باعث می شود با کم تر شدن آب مورد نیاز به بتن با مقاومت بالاتر دست پیدا کنیم. مطابق با مباحث ذکر شده بدیهی است که قیمت ژل میکروسیلیس در انواع مختلف با یکدیگر متفاوت است.
از ویژگی های مهم این محصول می توان به اضافه کردن مقاومت فشاری در بتن اشاره نمود. محصول ذکر شده سبب افزایش تراکم بتن می شود و این عمل به کاهش فضاهای خالی بین بتن و اضافه شدن مقاومت آن کمک می کند.
همچنین بتنی که به خوبی متراکم سازی شده و فضای خالی آن کم است در مقابل نفوذ آب، رطوبت و مواد دیگر مقاومت بالایی دارد و می توان آن را بتن آب بند شده دانست. اما می رسیم به مواد کندگیر کننده بتن، این ماده همان طور که نام مشخصی دارد برای کاهش سرعت گیرش بتن به کار می رود. یکی از عواملی که روی زمان گیرش بتن اثر می گذارد دمای هوا است به عنوان مثال در هوای گرم، آب موجود در بتن با سرعت بالاتری تبخیر می شود و بتن خیلی سریع تر از حالت عادی سفت می شود و به اصطلاح می گیرد.
در این صورت چه اتفاقی می افتد؟ بتن برای این که به مقاومت مناسب دست پیدا کند باید مراحل مختلفی را طی نماید. به عنوان مثال در طی 7 روز به مقاومت اولیه دست پیدا می کند و پس از گذشت 28 روز بازهم مقاوم تر می شود و به آ مقاومت 28 روزه می گویند.
این روند تا گیرش نهایی بتن ادامه پیدا می کند. در تمام این مدت بتن به تمامی مواد مانند آب و … نیاز دارد تا به مقاومت کامل برسد. حال اگر به دلیل گرمای هوا یا هر عامل دیگری آب بتن در همان روزهای نخستین تبخیر شده باشد بتن هیچ گاه نمی تواند به مقاومت کامل و استانداردی که برایش در نظر گرفته شده است، برسد.
ژل میکروسیلیس دیرگیر کننده یکی از افزودنی هایی است که باعث می شود آب درون بتن با سرعت کمتری تبخیر شود و بتن در زمان مناسب به مقاومت مورد نظر دست پیدا کند. ناگفته نماند که قیمت ژل میکروسیلیس با توجه به خصوصیات، برند و کیفیت محصول مشخص می شود.
حالا می خواهیم بدانیم بتن چگونه می گیرد. آب و سیمان از اجزای اصلی تشکیل دهنده ی بتن هستند. این دو وقتی در کنار یکدیگر قرار می گیرند با هم واکنش شیمیایی انجام می دهند. به واکنش شیمیایی بین آب و سیمان هیدراتاسیون گفته می شود. این واکنش گرمای زیادی تولید می کند. حال مواد دیرگیر کننده با کاهش حرارت ترکیب بتن کمک می کنند انجام واکنش هیدراتاسیون به تاخیر بیفتد و به این ترتیب بتن به مقاومت مناسب دست پیدا خواهد کرد.
از دیگر ویژگی هایی که محصول ذکر شده به بتن اضافه می کند می توان به اضافه شدن کارپذیری بتن، روان سازی بتن، جلوگیری از جذب آب در بتن، بالا بردن خاصیت چسبندگی در بتن و … اشاره کرد. مناسب بودن قیمت ژل میکروسیلیس از مزایای مهم این محصول به شمار می رود.
مزایای ژل میکروسیلیس دیرگیر کننده
- برای تولید بتن نفوذناپذیر مورد استفاده قرار می گیرد.
- کمک می کند امکان جابه جایی بتن در مسافت های طولانی تر فراهم شود ( به دلیل این که بتن دیرتر می گیرد)
- برای تولید بتن مناسب در ساخت پل، تونل و … مورد استفاده قرار می گیرد.
- امکان بتن ریزی در آب و هوای گرم و مناطق گرمسیر را فراهم می کند.
- برای ساخت بتن با مقاومت بالا مناسب است.
- بتن را در مقابل یون های مخرب مقاوم می کند.
- بتن را در برابر سایش مقاوم می کند.
- باعث می شود بتن در برابر یخ زدن و ذوب شدن های مکرر مقاوم تر شود و بهتر عمل کند.
- برای تولید بتن مناسب کانال ها و استخرها مورد استفاده قرار می گیرد.
- برای بتن ریزی های حجیم مناسب است.
- قیمت ژل میکروسیلیس مناسب است و این از مزایای مهم محصول به شمار می رود.
نگهداری از محصول
برای حفظ خواص محصول لازم است به درستی از آن نگهداری نمایید. نکته ی مهم این که چنانچه این محصول در ظرف در بسته نگهداری شود می توانید تا مدت یک سال از آن نگهداری نمایید. این محصول نباید در معرض تابش مستقیم نور آفتاب یا در شرایط یخ زدن قرار بگیرد.
بهترین دمایی که می توانید ژل میکروسیلیس را در آن قرار دهید دمای +10 تا +30 درجه سانتی گراد است. ناگفته نماند که قیمت ژل میکروسیلیس بر اساس موارد مختلف، فرق می کند. انتخاب صحیح نوع محصول باید با توجه به نیازها و شرایط پروژه و با روش های کارشناسی انجام شود بر همین اساس کارشناسان و همکاران ما آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند و می توانید از راهنمایی های رایگان ما در زمینه انتخاب مناسب و قیمت ژل میکروسیلیس با ما تماس بگیرید.
ژل میکروسیلیس زودگیر کننده
این محصول پایه ی کربوکسیلاتی دارد و سبب می گردد خواص رئولوژیکی بتن بهبود پیدا کند. از دیگر خواصی که به بتن اضافه می کند می توان به افزایش مقاومت فشاری بتن در حالت سخت شده، جلوگیری کردن از مقاومت زودرس بتن، کارپذیرتر کردن بتن، افزایش روانی بتن و … اشاره نمود. استانداردهای این محصول بر اساس ASTM C1202، BS EN 12390 – 8 و B51881122 مشخص می شود.
این محصول بر عکس ژل میکروسیلیس دیرگیر کننده بتن عمل می کند و در هوای سرد و در شرایطی که لازم است گیرش بتن با سرعت بیشتری انجام شود به کار می رود.
این محصول از نظر تناسب اختلاط به سه دسته زیر تقسیم می شوند:
- در این نوع در حدود 1 تا 3 درصد میکروسیلیس وجود دارد و محصول بیشتر خاصیت ثانویه دارد.
- در نوع دوم در حدود 3 تا 5 درصد میکروسیلیس وجود دارد و خواص محصول در تعادل با هم قرار دارند.
- در نوع سوم در حدود 5 تا 7 درصد میکروسیلیس وجود دارد و خواص میکروسیلیس به سایر افزودنی ها غالب است.
البته ممکن است با نسبت های دیگری نیز این ترکیبات را بسازند اما لازم است عملکرد آن ها در آزمایشگاه توسط افراد دارای صلاحیت مورد بررسی قرار گیرد.
مهم ترین کاربردها
ژل میکروسیلیس از نظر قیمت ممکن است با انواع دیگر تفاوت داشته باشد، همچنین در این بخش به بررسی مهم ترین کاربردهای این محصول می پردازیم:
- برای ساخت بتن های خود متراکم مورد استفاده قرار می گیرد. بتن خود متراکم به بتنی گفته می شود که به دلیل روانی اجزای آن به خوبی پراکنده و متراکم می شوند. تراکم مناسب سبب می گردد فضای خالی در این نوع بتن کم باشد و مقاومت خوبی داشته باشد. از بتن خود متراکم در شرایطی که استفاده از ویبراتور سخت است مانند مقاطع نازک و پر میلگرد و … استفاده می شود.
- برای ساخت ساختمان های بتنی مورد استفاده قرار می گیرد. سازه های بتنی ویژگی های خاص خود را دارند که از مهم ترین آن ها می توان به مقاومت بیشتر در برابر آتش سوزی، مقاومت بیشتر در برابر نفوذ آب و مواد شیمیایی و … اشاره نمود.
- ساخت بتن هایی که با توجه به شرایط جوی در معرض یخ زدن و آب شدن به صورت مکرر قرار دارند.
- برای بتن ریزی های در حجم زیاد مورد استفاده قرار می گیرد.
- در شرایطی که لازم است بتن در مقابل نفوذ آب مقاوم باشد به کار می رود.
- برای بتن ریزی در هوای سرد به کار می رود و گیرش بتن را سرعت می بخشد. در این شرایط هوای سرد باعث می شود گیرش بتن در زمان معین انجام نشود و بتن به مقاومت مورد نیاز و استاندارد دست پیدا نکند. استفاده از ژل میکروسیلیس زودگیر کننده می تواند کمک کننده باشد.
تاثیرات ژل میکروسیلیس زودگیر کننده
- باعث ضد آب شدن بتن می شود.
- حرارت هیدراتاسیون را کاهش می دهد.
- باعث جلوگیری از ایجاد ترک در بتن می شود.
- افزایش دهنده ی مقاومت سایشی بتن است.
- به دلیل سازگاری بالا با انواع سیمان های پرتلند کاربرد گسترده تری دارد.
- سبب بهبود یافتن ویسکوزیته ی بتن می شود.
- افزایش دهنده ی مقاومت فشاری بتن است.
- کارایی و روانی بتن را افزایش می دهد.
- سبب می گردد نیاز به بتن با عیار بالا کاهش پیدا کند.
- باعث می شود بتن در مدت زمان کوتاه تری مقاومت فشاری مورد نیاز را به دست آورد.
- نسبت آب به سیمان را کاهش می دهد.
نکته ی مهم: لازم است این محصول را در بسته بندی اصلی خود نگهداری کنید و در دمای 5+ تا 35+ مثبت قرار دهید. همچنین لازم است به دور از آفتاب و یخ زدن باشد و تا 6 ماه پس از تولید می توانید از آن استفاده نمایید.
نکات ایمنی
نکات ایمنی از جمله موارد مهمی است که همیشه باید مورد توجه قرار گیرد. بر همین اساس نکات ایمنی زیر را آماده کرده ایم و به شما خوانندگان گرامی تقدیم می کنیم. همچنین در ادامه به موضوع قیمت ژل میکروسیلیس می پردازیم. لازم به ذکر است برای اطلاع از قیمت ژل میکروسیلیس در انواع مختلف می توانید به سایت مراجعه نمایید یا با ما تماس بگیرید.
- در زمان استفاده از لباس کار استفاده نمایید.
- در زمان استفاده دستکش و ماسک بزنید.
- محصول خاصیت آتش زایی و انفجار ندارد.
- چنانچه با پوست یا چشم شما برخورد کرد لازم است محل تماس را با آب خنک و فراوان بشویید و در صورت نیاز به پزشک مراجعه نمایید.
- محصول با محیط زیست سازگار است و به آن آسیب نمی رساند.
- برگه ی اطلاعات ایمنی محصول را مطالعه نمایید و مطابق با آن اقدام کنید.
تا اینجای مقاله با عنوان قیمت ژل میکروسیلیس با کاربردهای انواع مختلف ژل میکروسیلیس به صورت جداگانه آشنا شدیم حالا می خواهیم به طور کلی مهم ترین کاربردهای این ماده را بررسی کنیم و هر کدام از آن ها را به صورت جداگانه شرح دهیم.
- در ساخت بتن آب بند به کار می رود: ژل میکروسیلیس با سیمان واکنش می دهد و ساختاری متراکم و منسجم ایجاد می کند علاوه بر این، با کاهش دادن نیاز به آب و پر شدن تمام حفره ها از نفوذ آب به درون بتن جلوگیری به عمل می آید. نوع محصول و کیفیت آن می تواند قیمت ژل میکروسیلیس را تعیین کند.
- در ساخت بتن پر مقاومت مورد استفاده قرار می گیرد: دوده ی سیلیسی دارای خاصیت پوزولانی است و زمانی که در کنار سیمان قرار می گیرد سیلیکات کلسیم سخت تشکیل می دهد. همچنین وجود روان کننده سبب زیاد شدن مقاومت بتن خواهد شد.
- در ساخت بتن شاتکریت به کار می رود: بتن شاتکریت با بتن پاششی نوع دیگری از بتن است که ژل میکروسیلیس در ساخت آن به کار می رود.
- برای ساخت بتن های ضد حریق مورد استفاده قرار می گیرد.
- برای ساخت بتن هایی که خودمتراکم هستند و کارایی خوبی دارند به کار می رود.
- باعث مقاومت بتن در برابر ضربه و نیروهای دینامیکی می شود.
- برای ساخت بتن مخصوص کف سازی مورد استفاده قرار می گیرد.
- برای ساخت کف فرودگاه به خصوص محل فرود به کار می رود.
- در ساخت بتن های مقاوم در برابر مواد شیمیایی به کار می رود.
بررسی قیمت ژل میکروسیلیس
همان طور که در قسمت های قبلی اشاره کردیم قیمت ژل میکروسیلیس به عوامل مختلفی از جمله ترکیبات و مواد تشکیل دهنده ی بتن، کیفیت مواد به کار رفته در آن، خصوصیات و ویژگی های محصول، کیفیت بسته بندی، برند محصول و … بستگی دارد.
قیمت ژل میکروسیلیس در بازار متفاوت است و لازم است در زمان خرید از اعتبار محصول اطمینان کسب نمایید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت ژل میکروسیلیس و مشخصات دیگر با ما تماس حاصل فرمایید.
شماره تماس:09001887000