بتنو فروشگاه بتن و صنایع وابسته

فروش مواد اولیه روان کننده

روان کننده ی بتن نوعی افزودنی است که به منظور روان سازی بتن و بهبود برخی از خواص آن مورد استفاده قرار می گیرد. همان طور که می دانید در حال حاضر بتن از اصلی ترین مصالح ساختمانی به شمار می رود.

ما در ایران بتن و بتنو تصمیم گرفتیم این بخش را به بررسی فروش مواد اولیه روان کننده ، تعریف روان کننده و ویژگی های آن و … اختصاص دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.

 

روان کننده بتن

به جرات می توان گفت در حال حاضر روان کننده ها در دسته پرفروش ترین مصالح ساختمانی قرار می گیرند و افزایش دهنده ی کارایی و بهبود دهنده ی عملکرد بتن هستند به همین دلیل فروش مواد اولیه روان کننده هم از نکات بسیار مهم به شمار می رود که پیشنهاد می کنیم حتما به آن توجه داشته باشید.

از مهم ترین مسائلی که در زمان خرید باید به آن دقت کنید معتبر بودن فروشگاه و برند محصولات است. به همین منظور می توانید از مشاوره های رایگان با کارشناسان ایران بتن و بتنو در خصوص افزودنی ها و فروش مواد اولیه روان کننده استفاده کنید.

آب در بتن نقش روان کنندگی را بر عهده دارد به این صورت که با سیمان واکنش می دهد و باعث می شود سنگدانه ها به یکدیگر بچسبند. اما هر چه میزان آب افزایش یابد مقاومت بتن کاهش پیدا خواهد کرد. بنابراین در شرایطی که نیاز است روانی بتن به اندازه ای خاص برسد به جای افزایش میزان آب و در نتیجه کاهش کیفیت بتن از روان سازها استفاده می کنند.

روان کننده ی بتن نیاز به آب در بتن را کاهش می دهند و به این صورت به بالا رفتن کیفیت کمک می کنند. همچنین سبب افزایش شکل پذیری بتن می شود در ادامه بیشتر به بررسی تاثیرات روان کننده ها در بتن و نحوه ی فروش مواد اولیه روان کننده خواهیم پرداخت.

همان طور که در قسمت های قبل گفتیم برای تولید بتن بین سیمان و آب واکنشی رخ می دهد که به آن واکنش هیدراتاسیون گفته می شود. روان کننده ها این واکنش را بهبود می بخشند و به این ترتیب در مواقعی می توان سیمان با عیار پایین تر استفاده نمود.

در ادامه ی مقاله به بهانه ی بررسی نحوه ی فروش مواد اولیه روان کننده انواع روان کننده و مواد تشکیل دهنده ی آن را شرح می دهیم.

 

مواد تشکیل دهنده ی روان کننده

فروش مواد اولیه روان کننده موضوع مهمی است که به دلیل اهمیت بالای نقش روان کننده ها در بتن در این بخش مورد بحث قرار گرفته است.

فرمول روان کننده

کاربرد مواد اولیه روان کننده

روان کننده های بتن در انواع مختلفی ساخته می شوند که هر کدام از آن ها دارای مواد اولیه ی خاصی هستند. با توجه به این که روان کننده ها تاثیر بسیار زیادی در کیفیت بتن دارند لازم است حتما از برندهای معتبر استفاده شود.

روان کننده ی با کیفیت به روان کننده ای گفته می شود که با مواد اولیه مرغوب و با فرمول استاندارد ساخته شده است. شما عزیزان می توانید بهترین و با کیفیت ترین روان کننده ها را از طریق سایت ایران بتن و سایت بتنو خریداری نمایید همچنین به منظور رضایت شما عزیزان کارشناسان ما آماده ی پاسخگویی به سوالات در خصوص نحوه ی فروش مواد اولیه روان کننده

و سایر محصولات هستند.

مزایا مواد اولیه روان کننده

روان کننده با استفاده از مواد اولیه تولید می گردد و به بهبود خواص بتن کمک می کند. چنانچه بخواهیم مزایای روان کننده ها را نام ببریم به این صورت دسته بندی می شود:

بررسی انواع روان کننده

در حال حاضر فروش مواد اولیه روان کننده از طریق دو سایت ایران بتن و بتنو انجام می شود. روان کننده ها از نظر مواد سازنده به 4 گروه بر پایه ی لیگنو سولفات، سلامین سولفونات، کربوکسلیک اسید واترها، نفتالین سولفونات تقسیم می شود.

در این میان امروزه به دلیل ویژگی های خاص کربوکسیلیک این دسته بیشتر از انواع دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی  می توان گفت از هفتاد سال پیش روان کننده ها در تولید بتن مورد استفاده قرار می گرفتند و روز به روز بر کیفیت و قدرت آن ها افزوده شده است به طوری که دسته بندی این افزودنی بر اساس زمان تولید به روان کننده های معمولی، فوق روان کننده ها و ابر روان کننده انجام شده است.

همچنین این محصولات علاوه بر قدرت روان سازی می توانند تاثیرات ثانویه نیز داشته باشند که از این نظر به انواع روان کننده های دیرگیر کننده بتن، روان کننده های زودگیر کننده بتن و روان کننده های معمولی تقسیم می شوند.

 

بررسی روان کننده دیرگیر کننده

از نامگذاری این محصول می توان حدس زد که برای به تاخیر انداختن زمان گیرش بتن مصرف می شود حال می خواهیم بدانیم در چه شرایطی نیاز است گیرش بتن به تاخیر بیفتد.

گاهی به دلیل گرمای هوا در فصول گرم سال یا برای بتن ریزی در مناطق گرمسیر، گیرش بتن را با استفاده از روان کننده های کندگیر کننده به تاخیر می اندازد. در صورت عدم استفاده از دیرگیر کننده، دمای هوا آب بتن را با سرعت تبخیر می کند و بتن پیش از آن که به مقاومت مناسب برسد، می گیرد.

این روان کننده همچنین جلوی ترک خوردگی در بتن را می گیرد و با افزایش چسبندگی سیمان باعث می شود سنگدانه ها با قدرت زیادی در کنار یکدیگر قرار بگیرند. از روان کننده ها برای بتن ریزی تیر، ستون و … استفاده می کنند.

 

 بررسی روان کننده های زودگیر کننده بتن

برای کاهش دادن مدت زمان مورد نیاز بتن برای گیرش به کار می روند. برخلاف کند گیر کننده این مدل در هوای سرد مصرف می شود در این شرایط آب بتن دیرتر از حالت عادی تبخیر می شود و بتن در زمان مناسب نمی گیرد که با استفاده از زودگیر کننده ی بتن این مشکل حل خواهد شد.

 

بررسی روان کننده های معمولی

روان کننده های معمولی از نظر زمان گیرش به روان کننده هایی گفته می شود که تاثیری در زمان گیرش بتن ندارند و تنها روی روان سازی و کارایی بتن اثر می گذارند.

برای خرید محصولات و آشنایی با نحوه ی فروش مواد اولیه روان کننده و سایر ویژگی های محصولات می توانید با ما تماس بگیرید.

 

خرید مواد اولیه روان کننده

برای خرید افزودنی های بتن نکات مهمی وجود دارد که برای خرید بهتر باید به آن ها توجه داشته باشید. این نکات به شرح زیر دسته بندی می شوند:

 

در ادامه ی مبحث فروش مواد اولیه روان کننده به مقایسه ی روان کننده ها با هم خواهیم پرداخت.

 

روان کننده نسل اول بر پایه ی لیگنوسولفونات: در این محصول کاهش آب به سیمان در حدود 5 تا 13 درصد اتفاق می افتد و افزایش دهنده ی زمان گیرش بتن است. تاثیر محصول بر آسان سازی پمپاژ بتن عالی است و ضایعات بتن و آب انداختگی و جدا شدگی در این نوع بسیار کم خواهد بود.

اسلامپ بتن را تا عدد 21 حفظ و بر اساس مکانیزم دافعه ی الکترواستاتیکی بین ذرات سیمان عمل می کند. تا یک سال می توانید از محصول استفاده نمایید و از نظر ارزش خرید مقرون به صرفه است. بهترین مقدار مصرف برای روان کننده های نسل اول 0.5 تا 1.6 درصد نسبت به وزن سیمان است.

نکته ی مهم اینکه برای با توجه به فروش مواد اولیه روان کننده و کلیه ی روان کننده های بتن برای تهیه این محصولات می توانید به سایت ایران بتن و بتنو مراجعه کنید و با ما تماس بگیرید.

 

روان کننده نسل دوم بر پایه ی ملامین سولفونات و نفتالین سولفونات: میزان کاهش دهندگی نسبت آب به سیمان در این نوع روان کننده 13 تا 20 درصد است و در زمان گیرش بتن تاثیری نمی گذارد. بهترین میزان مصرف برای روان کننده های نسل دوم 0.4 تا 1.3 درصد نسبت به وزن سیمان و ضایعات، میزان آب انداختگی و جمع شدگی در آن بسیار کم است.

اسلامپ را تا عدد 18 حفظ  و بر اساس مکانیزم دافعه ی الکترواستاتیکی بین ذرات سیمان عمل می کند. حداکثر زمان استفاده از محصول یک سال و خرید آن از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است.

 

روان کننده نسل سوم بر پایه ی پلی کربوسیلات اتر: میزان کاهندگی نسبت آب به سیمان بین 20 تا 35 درصد است و مدت زمان گیرش بتن را کاهش می دهد. تاثیر خوبی بر پمپاژ بتن می گذارد  و بهترین میزان استفاده از آن بین 0.1 تا 1.2 درصد از حجم سیمان است.

میزان آب انداختگی، ضایعات و جداشدگی در این محصول کم است و می تواند اسلامپ بتن را روی عدد 12 نگه دارد. از طریق مکانیزم دافعه ی الکترواستاتیکی بین ذرات سیمان و کاهش فضای بین ذرات عمل می کند و از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است.

 

در این مقاله با ویژگی های مختلف روان کننده های بتن آشنا شدیم به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش مواد اولیه روان کننده با ما تماس بگیرید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *